Om Jessica

När jag skriver det här är det på dagen ett år sedan jag betalade in 50 kronor och valde att bli medlem i Liberalerna. Det var dags att gå från ord till handling. Idag är jag mycket stolt över att få representera Liberalerna som en kandidat till Malung-Sälens kommunfullmäktige.

Liber (lat) betyder ju fri och liberalismen är en ideologi som sätter den enskilda människan och hennes frihet främst. Liberalismen har en mycket stolt historia av att enträget ha kämpat för dina och mina rättigheter och din och min frihet. Det kommer vi fortsätta att göra. Vi menar nämligen att individen är samhällets viktigaste byggsten. Trygga och starka individer som får utvecklas på sina premisser bygger och upprätthåller ett starkt samhälle. Vårt samhälle. Därför är jag liberal och därför vill jag representera Liberalerna i Malung-Sälens kommunfullmäktige. Jag vill att varje unge, varje individ, skall få samma fantastiska möjligheter som jag har fått. Att oavsett bakgrund få chansen att utvecklas och skapa sitt liv utifrån sina förutsättningar och drömmar. Därför ligger liberalismen mig varmt om hjärtat.

Du känner säkert till att Liberalerna räknas till de borgerliga partierna och att vi står i mitten av den politiska vänster-högerskalan. Och en sak kan du vara riktigt, riktigt säker på. När ytterkanternas vindar blåser från det ena eller andra hållet – då står vi liberaler stadigt kvar i mitten och försvarar friheten.

Jag hoppas på ditt stöd den 9:e september. Kryssa nr 6 Jessica Hellström för en stark liberal röst i vår kommun.